پارک علم و فناوری استان کرمانشاه
  • ֎تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۳/۰۹ ۰۷:۵۹:۱۴
  • تعداد بازدید : ۴۸
  • زمان مطالعه : کمتر از ۱ دقیقه

بازدید دختران دانش آموز از برج فناوری کرمانشاه


F20260530075908893395-7cc9e4b1-712f-4971-bf23-09b5e85b37f9.jpg

برج فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، میزبان 26 دانش آموز دختر بود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دانش آموزان رشته های علوم تجربی و ریاضی دبیرستان فرهیخته کرمانشاه، از برج فناوری این شهر بازدید به عمل آوردند.

دانش آموزان متوسطه دوم دبیرستان یاد شده که به همراه مربیان خود در این بازدید حضور پیدا کردند، از نمایشگاه محصولات منتخب در لابی برج بازدید کرده و از نزدیک با محصولات تولیدی و خدمات ارائه شده شرکت ها آشنا شدند.

دانش آموزان همچنین با تسهیلات ارائه شده از سوی پارک علم و فناوری و مراکز رشد، ماهیت فعالیت استارت آپی، اهمیت پیوستن شرکت های کوچک و متوسط به پارک های علم و فناوری، حمایت های ارائه شده از سوی پارک در جهت تجاری سازی محصول و طیف گسترده ای از موضوعات مربوط به فعالیت شرکت های فناور آشنایی پیدا کردند.

     ساعت: 00:24:18

  • کد خبر : 19102

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: