.

.

 


معرفی کانون:

کانون های شکوفایی خلاقیت  با پذيرش و حمايت از طرحهاي ارائه شده با هدف هدايت به سمت كارآفريني، ثبت اختراع، شركت در جشنواره ها و شركت در مسابقات، استفاده از امكانات شبكه همكار (سایر مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي استان ) و .. نقش مهمي در توسعه خلاقيت و  نوآوري در سطح جامعه به ويژه در بين دانش آموزان  و دانشجويان  ايفا  می نماید. ارائه ايده  نو و كاربردي يا فناورانه ، توان تخصصي و تجربي نوآور در اجراي ايده، تائيد مشاور مورد تائيد پارك علم و فناوری از لحاظ عملي بودن ايده در صورت نيازو اعتبار لازم براي اجراي ايده حداكثر تا سقف مصوب  از جمله شرایط پذیرش در مراکز نوآوری و کانون های شکوفایی خلاقیت می باشد. از مزایای قابل توجه این مرکز می توان به کسب آمادگی های لازم جهت ورود به مرکز رشد (دوره‌های پیش رشد و یا رشد) اشاره کرد، به‌عبارت دیگر کانون آغاز راهی برای ورود به مرکز رشد بوده، که متقاضی ضمن تثبیت ایده، اطلاعات کافی در خصوص چگونگی ثبت شرکت و پذیرش در مرکز رشد را نیز کسب می نمایدکانون دالاهو وظیفه بستر سازی جهت پیاده سازی ایده های نو مبتنی بر دانش توسط صاحبان ایده و ایجاد زمینه مناسب برای ظهور و حمایت ازخلاقیت نیرو های دانش اموخته و جویای کار را در شهرستان دالاهو به عهده داردنواوران شهرستان دالاهو پس از پذیرش در این کانون به منظور توسعه توانایی و خلاقیت خود توسط مشاوران و کارشناسان کانون تحت اموزش و مشورت قرار گرفته و اموزش های لازم را کسب می نمایند.همچنین در این کانون به این افراد کمک میشود که نمونه اولیه ایده محوری خود را تکمیل و قابل استفاده و نمایش در آورند در این کانون موضوعات مختلف مانند برنامه های کسب و کار ،بازاریابی،تجاری سازی آموزش داده میشود و همچنین خدمات ثبت اختراع ومالکیت فکری نیز ارائه   میشود.


دوره پیش رشد یا رشد مقدماتی:

دوره‌ای حداکثر شش ماهه  است که در آن، به افراد یا گروه‌های مستعدی که دارای ایده‌های نوآورانه صنعتی هستند، مشاوره و آموزش‌های لازم برای آشنایی با بازار، شناسایی گروه کاری، تثبیت ایده کاری و ایجاد هویت حقوقی مستقل داده می‌شود و در صورت موفقیت در این دوره مقدماتی و کسب هویت مستقل حقوقی، واحدهای نوپا می‌توانند متقاضی اسکان رسمی در مرکز رشد شوند. زمان این دوره با تصویب شورای  مرکز رشد تا 9 ماه قابل افزایش است. به افراد یا تیم پذیرش شده در این دوره هسته فناور می‌گویند.


دوره رشد:

دوره­ای حداکثر سه ساله، که طی آن واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد به معیارهای رشد یافتگی از قبیل بلوغ فناوری، مالی و سازمانی دست می­یابند و پس از آن از مرکز رشد خارج می­شوند. زمان این دوره در شرایط خاص تا 5 سال قابل افزایش است. به واحد پذیرش در دوره رشد، واحد فناور مستقر می‌گویند.

واحدهای فناور:

واحدهای دارای هویت حقوقی مستقل از مرکز رشد بوده که با توجه به اساسنامه و سایر اسناد قانونی در زمینه تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، طراحی مهندسی، مهندسی معکوس، انتقال فناوری، ارائه خدمات تخصصی و فعالیت در جهت تجاری کردن نتایج تحقیقات فعالیت می‌نمایند. این واحدها شامل شرکت‌های خصوصی، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع یا مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه‌ها یا دستگاه‌های اجرایی هستند.

ایده محوری:

فکری نو از قبیل اختراع، ایده خلاقانه، خدمت دانشی و تخصصی است که هسته‌ها یا واحدهای فناور برای تبدیل آن به نوآوری یا فرآیند تخصصی به مراکز رشد علم و فناوری واردمی‌شوند

 نوآوری:

بکارگیری و پیاده ساختن ایده ناشی از خلاقیت که به صورت یک محصول یا خدمت یا فرآیند تازه، قابل عرضه به بازار باشد.

محصول (کالا/خدمت):

مراکز سه‌گانه فوق می‌توانند ایده‌هایی را که منجر به تولید کالاهای جدید و فناورانه یا ارائه خدمات جدید، تخصصی و فناورانه می‌شوند، پذیرش نمایند. همچنین شرکت‌هایی که کالا و خدمات آنها ساخته. و آماده شده و در حال حاضر قابلیت تجاری‌سازی دارند نیز، می‌توانند در مرکز رشد یا پارک فناوری پذیرش شوند....

وظایف مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت:

1.حمایت مالی از نوآوران و کمک به ایجاد، پرورش و بقای فعالیت­ های نوآوران

2. ارایه تسهیلات و حمایت­ های لازم جهت حفظ مالکیت معنوی ایده و طرح­ های نوآورانه

3.توسعه کارآفرینی با هدایت نوآوران به سمت ایجاد موسسات دانایی محور و هدایت به سمت پذیرش در مراکز رشد

خوانده شده 6082 آخرین ویرایش در دوشنبه, 04 ارديبهشت 1402 ساعت 07:06

رسانه

{mp4}6410{/mp4} تیزر معرفی گانون شکوفایی خلاقیت دالاهو سیده ساحل میرعبدالی

پنل واحد من